x تبلیغات
سلامت

رژیم شیردهی و ضرورت های آن

 

رژیم غذایی اصولی، همیشه و مهم تر از آن در دروان شیردهی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. رژیم غذایی انتخاب شده در این دوران باید شامل مواد مغذی مورد نیاز هم برای مادر و هم برای نوزادی که از شیر مادر تغذیه می‌کند، باشد.

تمام مواد مغذی و ویتامین‌هایی که کودک در ۶ ماه اول زندگی به آن احتیاج دارد در شیر مادر وجود دارد. تنها ویتامین D است که در شیر مادر وجود ندارد. به دلیل اینکه همه این ترکیبات موجود در شیر از بدن مادر تامین می‌شود، رژیم شیردهی بر اساس نیاز‌های بدن مادر برنامه‌ریزی و تعریف می‌شود.

در نتیجه یک رژیم شیردهی غنی از مواد مغذی و ویتامین‌ها دوران شیردهی بسیار مهم است.

مواد مغذی مورد نیاز مادران در رژیم شیردهی

·         پروتئین:

کلید اصلی سلامت مادر و کودک پروتئین است و لازم است مقدار زیادی پروتئین در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد. موادغذایی شامل پروتئین: گوشت،ماهی،مرغ،پنیر،ماست و ...

·         کلسیم:

 وجود کلسیم برای استحکام استخوانها ضروری است. باتوجه به اینکه کلسیم یکی از عناصر اصلی شیر مادر است، اگر رژیم غذایی شما مقدار کافی کلسیم را دارا نباشد، بدن شما از کلسیم موجود در استخوان‌ها برای رفع نیازهای خود استفاده می کند. اما خوشبختانه کلسیمی که در دوران شیردهی از دست میرود، طی چند ماه پس از قطع شیردهی بازیابی می شود. مواد غذایی حاوی کلسیم: شیر، پنیر و ماست، شیر سویا غنی شده با کلسیم و ...

·         آهن:

در دوران بارداری ذخیره آهن موجود در بدن مصرف می‌شود و در دوران شیردهی باید آهن مورد نیاز بدن را با مصرف غذاهای غنی از آهن مثل گوشت قرمز، مرغ و ماهی،آجیل و خشکبار،سبزیجات برگ سبز و ... احیا کنید.

·         ید

ید ماده معدنی حیاتی است که منجر به رشد سالم و طبیعی می‌شود. غذاهای دریایی، لبنیات، آرد نان غنی شده با ید و نمک ید دار به افزایش دریافت ید شما کمک میکند.

·         ویتامین‌ها:

ویتامین: C  برای رشد و جلوگیری از انواع عفونت‌ها مفید است و مرکبات، انواع توت ها، میوه های استوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی و ... حاوی این ویتامین هستند.

ویتامین : A سبزیجات سبز تیره و زرد مانند بروکلی، هویج و کدو تنبل شامل این ویتامین میشوند.

ویتامین : D کودک شما به ویتامین D بیشتری نسبت به چیزی که شیر مادر می‌تواند تامین کند نیاز دارد. ماهی‌های چرب، روغن‌های کبد ماهی و غذاهای غنی‌شده، به مقدار زیاد حاوی ویتامین D هستند. این ویتامین برای سلامتی کلی، به‌ خصوص سلامت استخوان‌ها و عملکرد سیستم ایمنی بسیار مهم است.

تغذیه خوب در دوران شیردهی به شما کمک می‌کند تا به نیازهای غذایی اضافی خود و نوزاد خود پاسخ دهید. پس سعی کنید همه گروه‌های غذایی در برنامه تغذیه خود قرار دهید.

رفرنس

انواع خدمات یک کلینیک دندانپزشکی را بشناسید

 

در هر کلینیک دندانپزشکی یک سری خدمات ارائه می شود. برخی از این خدمات ساده هستند از جمله : کشیدن دندان ف عصب کشی دندان ، پرکردن دندان و ... . برخی دیگر نیز جزو خدمات پیچیده محسوب می شوند و از لحاظ هزینه گران تر هستند.

در ادامه می خواهیم شما را با این خدمات آشنا کنیم.

ایمپلنت دندان

امروزه بهترین روش جتیگزین دندان از دست رفتهف انجام ایمپلنت دندان است. البته باید در نظر داشته باشید که ایمپلنت دندان از لحاظ قیمت با سایر خدمات فرق می کند و جزو خدمات گران یک کلینیک دندانپزشکی محسوب می شود.

هزینه ایمپلنت در دنیا بطور میانگین حدود 4000 دلار است.

لمینت دندان

یکی دیگر از پرهزینه ترین خدمات دندانپزشکی ، لمینت دندان است که بیشتر جنبع زیبایی دارد. لمینت دندان یک نوع ئنیر دندانپزشکی است که در آزمایشگاه ساخته می شود. و به منظور رفع عیوب ظاهری دندان ها و سفید کردن آنها مصرف می شود.

هزینه میانگین هر واحد لمینت دندان در دنیا حدود 3000 دلار است.

ارتودنسی دندان

یکی از تخصصی ترین شاخه های دندان پزشکی ارتودنسی دندان است که جزو پرهزینه ترین خدمات یک دندانپزشکی محسوب می شود. ارتودنسی دندان توسط متخصص ارتودنسی در کلینیک دندانپزشکی روی دندان های افراد به منظور مرتب کردن دندان ها انجام می شود.

هزینه ارتودنسی در دنیا بطور میانگین حدود 8500 دلار است.

حال باید بدانید که درمان های ارتودنسی و دندانی فقط مختص کودکان و نوجوانان نیست بلکه بزرگ سالان نیز از این روش برای مرتب کردن دندان هایشان استفاده می کنند.

خدمات زیبایی یک کلینیک دندانپزشکی

انواع مختلف خدمات زیبایی برای ترمیم طرح لبخند در یک کلینیک دندانپزشکی انجام می شود که ما به 2 مورد از آنها یعنی کامپوزیت و لمینت اشاره می کنیم.

کامپوزیت دندان

مرحله اجرا و نصب کامپوزیت دندان تنها در یک جلسه انجام می شود. برای انجام کامپوزیت نیازی به تراشیدن و قالب گیری از دندان ها نیست.

درمان های کامپوزیت به دلیل عدم نیاز به تراشیدن دندان ها قابل برگشت پذیر هستند؛ در حالی لمینت دندان قابل برگشت نیست و یا برگشت آن به حالت اولیه کمی دشوار است.

لمینت دندان

برای انجام لمینت دندان، نیاز به تراشیدن و قالب گیری از دندان ها است؛ با اینکه مدت زمان اجرا و نصب لمینت کمی از کامپوزیت دندان طولانی تر است اما به دلیل طول عمر و ماندگاری بیشتر اصولا گزینه بهتری محسوب می شود.

مقایسه کامپوزیت و لمینت

·         به طور میانگین هزینه لمینت دندان دو برابر بیشتر از هزینه کامپوزیت دندان است (کامپوزیت دندان ارزان تر از لمینت دندان است).

·         اجرای کامپوزیت دندان تنها در یک جلسه انجام می شود.

·         کامپوزیت دندان در مطب دندانپزشکی ساخته می شود و نیازی به ساخته شدن آن در آزمایشگاه نیست.

·         در واقع بزرگ ترین مزیت کامپوزیت نسبت به لمینت دندان بازگشت پذیر بودن آن است. به دلیل اینکه برای اجرا و نصب کامپوزیت نیازی به تراشیدن دندان ها نیست؛ بنابراین اگر به هر دلیلی از انجام کامپوزیت پشیمان شدید به راحتی امکان برداشتن ونیرها توسط دندانپزشک وجود دارد.

خدمات شبانه روزی یک کلینیک دندنپزشکی

دندان درد یکی از دردهای آزاردهنده است، به خصوص اگر این درد شب هنگام به سراغ انسان بیاید! برای رفع درد دندان در هنگام شب روش هایی وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

در واقع بهترین راه حل برای خلاصی از دندان دردهای شبانه مراجعه به یک کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی است. چرا که تمامی روش های گفته شده یک روش موقتی برای درمان دندان درد شبانه است و شاید شما با کمک این روش ها تنها تا چند ساعت از شر درد دندان خلاص شوید؛ اما در صورت مراجعه به یک مرکز دندانپزشکی شبانه روزی، متخصصین دندانپزشکی با بررسی علت درد دندان به صورت علمی و تخصصی اقدام به درمان قطعی آن می کنند.

لاغری شکم و پهلو با جراحی

 

لاغری شکم و پهلو، دغدغه امروزه خیلی از افراد است. در برخی موارد با رعایت رژیم‌های طولانی و ساعت‌ها ورزش، باز هم نمی‌توان از شر شکم و پهلو خلاص شد. افراد برای خلاصی از این مشکل از روش های لاغری مختلف از جمله لاغری با کدو استفده می کنند. در برخی موارد دیده شده است که به رژیم آب درمانی روی می آورند. اما در آخر با هیچ یک از این موارد به نتیجه دلخواه خود نمی رسند. در این حالت روش‌های لاغری موضعی شکم و پهلو به کار می‌آیند. بسته به‌ شدت چاقی این نواحی می‌توان از هر یک از روش‌های زیر استفاده کرد. با ما همراه باشید.

جراحی لاغری شکم و پهلو ابدومینوپلاستی

ابدومینوپلاستی یک عمل جراحی زیبایی پلاستیک برای کوچک کردن شکم (کاهش چربی و پوست اضافی شکم و پهلو) و اصلاح افتادگی دیواره عضلانی شکم (شکم شل و افتاده) پس از کاهش وزن شدید یا بعد از بارداری (بارداری‌های مکرر) است. جراحی شکم شامل سه نوع جراحی اصلی است:

1.      لیپوساکشن شکم

2.       ابدومینوپلاستی

3.       مینی ابدومینوپلاستی

هدف جراحی ابدومینوپلاستی

می‌توان جراحی ابدومینوپلاستی را به دو دلیل اساسی انجام داد:

1.      برای کاهش چربی اضافی (شکم آویزان و شکم شل)

2.      برای کاهش پوست اضافی (شکم چروکیده با پوست اضافی) با لیفت شکم.

هدف از ابدومینوپلاستی صاف کردن دیواره شکم (برای رسیدن به شکمی صاف)، برداشتن و از بین‌ بردن پوست و چربی اضافی، تقویت عضلات شل شده شکم و بازسازی ناف به شکل اولیه است.

برای چه کسانی مناسب است؟

کارایی ابدومینوپلاستی در موارد زیر است:

·         کاهش وزن شدید که اغلب باعث ایجاد پوست اضافی روی شکم و شل شدن بیش از حد عضلات می‌شود.

·         در صورت شل شدن شکم به دلیل یک یا چند بارداری

·         زمانی که نه رژیم لاغری و نه فعالیت بدنی نمی‌تواند شکم را از نظر زیبایی به حالتی دلپذیر بازگرداند.

چه انتظاراتی از جراحی ابدومینوپلاستی داشته باشیم؟

باید این را بپذیریم که بعد از جراحی ابدومینوپلاستی، جای زخم‌هایی با اندازه‌های مختلف باقی می‌ماند که ممکن است حذف شوند. ابدومینوپلاستی باعث از بین رفتن خطوط قسمت تحتانی شکم می‌شود. علاوه بر این علائم کشیدگی قسمت بالایی شکم به دلیل کشش پوست از نظر ظاهری بهبود می‌یابند.

جراحی ابدومینوپلاستی حتما با بیهوشی عمومی انجام می‌شود. تعداد روزهای بستری مراجعه کننده که معمولاً 2-4 روز است، دفعات پانسمان و زمان برداشتن بخیه‌ها به فرد و به میزان مداخله (میزان چربی و پوست برداشته شده) بستگی دارد. باتوجه به موارد گفته شده ابدومینوپلاستی از همان ابتدا رضایت‌ بخش است. بهترین کاندیدها برای جراحی، بیمارانی هستند که از سلامت خوبی برخوردارند و چربی و پوست اضافی در ناحیه شکم و لگن دارند. اگر شل شدن شکم کوچک یا متوسط باشد، می‌توان فقط مینی لیفت شکم یا مینی ابدومینوپلاستی را انجام داد.

منبع : www.dritm.ir

چگونه اصولی رژیم بگیریم؟

 

افراد باید دقت داشته باشند که در رژیم لاغری، باید اصولی پیشروی کنند. و بدانند که جزئیات در این امر اهمیت کمتری دارند. متخصصان تغذیه بر این باورند که کاهش وزن سالم، باد در چارچوب و با پیروی از یک سری قوانین انجام شود. تمام افرادی که به دنبال یک رژیم اصولی هستند، بدون استثنا باید رعایت کنند. هسته اصلی هر رژیم لاغری سالم، رعایت تمام این اصول است. در ادامه ما به نکات و ویزگی های اصلی یک رژیم لاغری اصولی میپردازیم.

عوامل تاثیرگذار در یک رژیم لاغری اصولی:

یک رژیم لاغری اصولی  شامل کنترل غذاهایی است که در طول یک روز میخوریم. تاثیرگذارترین عوامل  در یک رژیم لاغری اصولی عبارتند از:

برقراری تعادل:

برخی از متخصصان تغذیه بر این باورند که با حذف یا ممنوع کردن تعدادی از غذاها و یا حتی یک گروه غذایی کامل، افراد سریعتر به وزن ایده آل خود میرسند. حذف کربوهیدرات ها و جایگزین کردن سبزیجات پخته از جمله این سبک رژیم های غذایی است. پیدا کردن یک رژیم غذایی اصولی و محبوب برای افرادی که اضافه وزن دارند ، یک کار سخت محسوب میشود.

 

افرادی که به دنبال یک رژیم غذایی اصولی هستند باید بدانند که رعایت نکردن تعادل مصرف مواد مغذی در انواع مختلف میتواند منجر به افزایش وزن شود. و برعکس برقراری تعادل در مصرف مواد غذایی میتواند باعث تسهیل روند کاهش وزن شود.

 

زمانبندی در مصرف غذا:

طبق تحقیقات انجام شده با به این نکته دست یافتیم که زمان خوردن غذا تقریبا به اندازه مقدار غذای مصرفی مهم است.

«در رژیم لاغری اصولی باید در نظر بگیرید که میزان دریافت انرژی را با انرژی مصرفی خود هماهنگ کنید

بنا بر گفته دکتر جان آیوی:

افرادی که به دنبال یک رژیم لاغری اصولی هستند باید زمانی کالری مصرف کنند که بدن نیاز فراوانی به آنها دارد. به عنوان مثال میزان نیاز بدن به کالری در ابتدای روز و اول صبح بیشتر از هر زمان دیگر است. و میزان کالری مصرفی در ابتدای روز باید بیشتر از هر زمان دیگری باشد زیرا صرف تامین انرژی میشود. بهتر است بدانید که کالری مصرف شده در طول روز بیشتر بصورت چربی ذخیره میشود.

طبق مطالعات انجام شده در دانشگاه ماساچوست ، افرادی که وعده صبحانه را حذف میکنند 4.5 برابر بیشتر دچار اضافه وزن میشوند. از دیگر عوامل تاثیرگذار در این زمینه میتوان به " خوردن وعده های غذایی کوچکتر در تعداد دفعات بیشتر " اشاره کرد.

این نکته توسط متخصصان تغذیه تایید شده و باعث ایجاد هماهنگی بهتر در دریافت غذا با نیاز بدن به انرژی میشود.

منبع : https://www.dritm.ir

کبد چرب و گریدهای مختلف آن

جهت درک بهتر این بیماری پیشنهاد میکنیم انواع آن را از نظر میزان پیشرفت نیز بشناسید. میزان پیشرفته بودن چربی کبد توسط پزشکان با 4 گرید عنوان می‌شود.

گرید 1: مصرف غذاهای ناسالم اصلی ‌ترین علت ابتلا به این نوع کبد چرب است. کنترل  کبد چرب گرید 1 برای جوان‌ترها می‌تواند ساده تر باشد درحالی که برای افراد مسن خطرات زیادی را می‌تواند به  دنبای داشته باشد.

گرید 2: گرید 2 از گرید 1 کمی پیشرفته‌تر است. این مرحله چربی کبد با رژیم غذایی اصولی مخصوصی که پزشک متخصص می‌دهد می‌توانند کاهش پیدا کند.

گرید 3: اگر مبتلا به گرید 2 باشید و در درمان به موقع آن سهل انگاری کنید، احتمالا دچار گرید 3 خواهید شد. این حد پیشرفت از کبد چرب در مرحله هشدار جدی است و باید تحت نظر پزشک درمان را شروع کنید.

گرید 4: این نوع کبد چرب معروف به سیروز کبدی است. زمانی که فرد به این مرحله از چربی کبد برسد دیگر درمان دارویی کارساز نبوده و باید پیوند کبد صورت بگیرد.

چرا باید نسبت به درمان انواع کبد چرب اقدام کنید؟

دلایلی مثل عادت‌های نامناسب غذایی، باعث ابتلای اغلب افراد به کبد چرب گرید 1 و 2 می‌شود که تا حدود زیادی از طریق درمان‌های خانگی قابل کنترل هستند. اما کبد چرب گرید 3 و 4 که به معنی تجمع‌ میزان بیشتری چربی در کبد دارند، حتما باید تحت نظر متخصص درمان شود.

کبد چرب همراه با التهاب است و کنترل نشدن این التهاب باعث از بین رفتن سلول‌های کبدی می‌شود. کبد چرب در صورت عدم درمان به سیروز کبدی (گرید4) تبدیل می‌شود که می‌تواند موقعیتی خطرناک را برای بدن مانند از کار افتادن کلیه‌ها ایجاد کند.

علائم گریدها در مبتلایان

علائم گرید 1

افرادی که مبتلا به گرید 1 هستند هیچ علائم قابل تشخیصی ندارند. این افراد فقط با انجام چکاپهای سالانه متوجه چرب شدن کبد خود می‌شوند. اگر در آزمایش شما میزان آنزیم‌های کبدی بالا باشد، نشانی از ابتلا به کبد چرب خواهد بود.

علائم گرید 2

گرید 2 با علائمی همراه است که اگر نسبت به این علائم هوشیار باشید، می‌توان بیماری کبد چرب را به موقع تشخیص داد. موارد زیر از نشانه های ابتلا به گرید 2 به حساب می آیند.

·         زرد شدن چشم‌ها

·         کاهش وزن

·         ورم شکم یا پا

·         حالت تهوع و بی‌اشتهایی

علائم گرید 3

گرید 3 یا فیبروز کبدی (liver fibrosis) جدی‌ترین نوع کبد چرب است. این مرحله از بیماری با علائمی چون نمایان شدن رگ‌های شکم از زیر پوست و متورم شدن شکم همراه است. حتی در مواردی ممکن است فرد مبتلا از هوش رفته و حتی به کما برود. برخی از بیماران مبتلا به گرید 3 که نسبت به درمان اقدام نکرده‌اند، نیاز به دیالیز کلیه پیدا خواهند کرد.

علائم گرید 4

پیشرفت سیروز کبدی، علائمی چون کاهش وزن شدید، خونریزی بینی، تورم پاها یا ناتوانی جنسی را به همراه دارد. سیروز کبدی که به کبد چرب غیرالکلی هم معروف هست غیر قابل بازگشت بوده و باید پیوند کبد صورت بگیرد.

منبع : https://www.dritm.ir/

 

هر چه که باید از ساخت تا نگهداری استخر بدانید!

 

تا چند سال پیش افراد کمتری به فکر ساخت استخر در خانه، ویلا یا باغ های شخصی خود بود. زیرا اغلب ترجیح میدادند لذت آبتنی و شنا کردن را در رودها، رودخانه ها و یا دریاچه های پرآب تجربه کنند. اما در دنیای امروز کمتر کسی میتواند بصورت هفتگی و یا حتی ماهانه به طبیعت برود. به همین دلیل افراد سعی دارند که تفریحات را به محل زندگی خود نزدیکتر کنند.

ما در این مقاله قصد داریم درباره ی ساخت و شیوه های نگهداری استخر بپردازیم.

مراحل ساخت استخر:

برای ساخت استخر در هر مکانی نیاز است که مراحل خاصی را طی کنید. این مراحل شامل:

اخذ مجوزهای لازم:

برای ساخت استخر در هر مکانی لازم است که اقدام به گرفتن پروانه ساخت و مجوز های لازم کنید. برای این امر نیاز است که به ساختمان اداری مربوطه مراجعه کنید.

همراه با گرفتن پروانه ساخت استخر باید مسئول ساخت استخر مشخصات دقیق استخر را به شما توضیح دهد.

قبل از شروع ساخت باید حتما موقعیت مورد نظر را بررسی کنید. زیرا ممکن است موجب نارضایتی برخی همسایه ها باشد.

همچنین در بعضی از مناطق نیاز است که یک مجوز جداگانه برای برق استخر از شهرداری بگیرید.

انتخاب مکان مناسب:

باید فضایی که قرار است استخر را آنجا احداث کنید، به دقت مورد بررسی قرار دهید. زیرا ممکن است در طول مراحل ساخت نیاز به اضافه کردن یا حذف تجهیزاتی باشد که در نتیجه موجب افزایش هزینه های شما شود.

طراحی استخر:

قبل از شروع کار باید تصمیم بگیرید که دوست دارید استخر شما به چه شکل باشد؟ مستطیل یا گرد؟ عمق و ارتفاع آن چقدر باشد؟ تعداد ورودی ها و خروجی ها چه تعداد باشد؟ تمام این موارد را باید قبل از شروع مراحل احداث، با پیمانکار در میان بگذارید.

پایه ریزی استخر با بتن:

اصولا پایه های استخر شنا در 3 سطح مختلف کار میشوند. در این سطوح از 3 ماده بتن، وینیل یا فایبر گلاس استفاده میشود. در بین این مواد بتن محکم ترین و بادوام ترین عنصر است. البته باید در نظر داشت که بتن از سایر مواد گران تر است.

از قالب فایبر گلاس برای نصب راحت تر استفاده کنید

این قالب های استخر بصورت اماده در بازار وجود دارند. قالب های فایبر گلاس علاوه بر قیمت مناسب، دوام بسیار بالایی نیز دارند.

لایه وینیل، بهترین گزینه برای ساخت استخر ارزان

این لایه ها اصولا بزرگ و مسطح هستند. بر اساس خطوط استخر طراحی شده و برای استخرهای خانگی انتخاب بسیار مناسبی هستند. اما نکته جالب توجه این است که: طول عمر انها نسبت به بتن و فایبرگلاس کمتر است.

و همچنین این لایه ها به مرور زمان دچار چروکی، شل شدگی و حباب زدگی میشوند که باعث میشود ظاهر استخر خراب شود.

سندروم متابولیک و چگونگی پیشگیری از آن:

 در دنیای امروز عوامل زیادی وجود دارد که باعث ایجاد بیماری در بدن انسان میشوند. قرارگیری چند فاکتور مهم در کنار هم میتواند احتمال ابتلا به بیماری های مختلف را افزایش دهد. سندروم متابولیک نیز بیانگر یکی از همین حالات است. سندروم متابولیک دسته ای از عوامل خطر هستند که در صورت داشتن آنها احتمال دچار شدن به بیماری های قلبی، دیابت و سکته بصورت قابل توجهی افزایش پیدا میکند. در این مقاله ما به طور دقیق سندروم متابولیک را شرح خواهیم داد.

 

سندروم متابولیک چیست؟

اگر فردی دچار 5عامل زیر بشود؛ بدین معناست که دچار سندروم متابولیک شده است. این موارد احتمال ابتلا به سکته، دیابت و بیماری های قلبی را افزایش میدهند.

1.      افزایش فشارخون (بیش از 130/85 میلی‌متر جیوه)

  1. سطح قند خون بالا (مقاومت به انسولین)
  2. چربی اضافی
  3. سطح تری گلیسیرید بالا
  4. سطوح پایین کلسترول خوب یا HDL

تنها داشتن یکی از موارد بالا بدین معنا نیست که شما به سندروم متابولیک مبتلا شدید اما هشداری است که بای به آن گوش بسپارید. یکی از عوامل مهم سندروم متابولیک سبک زندگی ناسالم است.

اقدامات لازم برای درمان سندروم متابولیک:

تغییر سبک زندگی جزو موارد حیاتی است که باید توسط فرد مبتلا به این سندروم انجام شود. بدیهی است که پزشک در صورت مشاهده این بیماری در افراد، از فرد مبتلا تقاضا میکند که در مسیر کاهش وزن قدم بردارد. بدین صورت که بین 8 الی 10 درصد کاهش وزن داشته باشد و یا محدوده BMI خود را به نرمال برساند. انجام پیاده روی های نیم ساعته و یا ورزش های سبک و سنگین در طول روزهای هفته میتواند به شخص مبتلا کمک بسزایی بکند. در صورتی که فرد مبتلا به سندروم متابولیک سیگاری باشدف پزشک خواهان ترک آن خواهد بود. و در صئرت ابتلا به بیماری های فشار خون و قند خون پزشک داردهایی برای کنترل این بیماری تجویز خواهد کرد. اغلب آسپرین دوز پایین برای کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی و قلبی تجویز میشود.

چگونه از ابتلا به سندروم متابولیک پیشگیری کنیم؟

باید بدانید که با کاهش احتمال ابتلا به هریک از عوامل سندروم متابولیک، از ابتلا به این سندروم پیشگیری کرده ایم. این بذین معناست که ما اگر میزان فشار خون خود را کنترل کرده و از ابتلا به آن جلوگیری کنیم ، یکی از عوامل شکل گیری این سندروم را مهار کرده ایم. اما نکته قابل توجه این است که با رعایت موارد زیر همزمان از بروز تمامی موارد شکل دهنده سندروم جلوگیری می کنید:

1.      چکاپ سالانه را جدی بگیرید مخصوصاً اگر سن بالای 40 سال دارید

  1. زندگی سالم داشته باشید از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی پرهیز کنید
  2. خوردن غذای ناسالم را کنار بگذارید یا به حداقل برسانید
  3. در رژیم غذایی خود مواد مغذی را قرار دهید. مانند سبزیجات، حبوبات، غلات و
  4. فعالیت بدنی مرتب داشته باشید
  5. ورزش را جدی بگیرید
  6. در مورد رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید
  7. وزن خود را کنترل کنید
  8. مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی اشباع کار بسیار اشتباهی است. لطفاً مقادیر مصرفی خود را کنترل کنید.
  9. کنترل استرس نیز تا حد زیادی می‌تواند تأثیرگذار باشد.
صفحه قبل 1 ... 10 11 12 13 14 15 صفحه بعد